Pannenkoekschip

Pannenkoekschip - Corona

1,5 meter

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u en uw medegasten op 1,5 meter afstand van elkaar zitten, zodat uw veiligheid bewaard kan blijven. Verder vragen wij onze gasten om ook rekening met elkaar te houden. Zorg ervoor dat, wanneer u door het schip loopt om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan, u voldoende afstand houdt van uw medegasten. Wij zullen onze gasten bij de reservering een aantal gezondheidsvragen stellen. Ook bij aankomst bij op 't Pannenkoekschip zullen we nogmaals deze vragen stelen en vertrouwen wij op uw verantwoordelijkheid. Gasten die op de dag van de reservering al klachten hebben vragen wij om thuis te blijven. Het is voor ons iets heel onnatuurlijks om dat van u te moeten vragen, maar zo houden we het voor iedereen veilig op ons schip.

Reserveren

Het is verplicht om een tafel te reserveren. De reservering kunt u plaatsen via telefoon, via de website of via e-mail. We hanteren bij de reserveringen een maximum aantal van 50 personen die wij tegelijk binnen kunnen laten. Om toch zo veel mogelijk mensen te mogen verwelkomen, zijn er een aantal shifts opgesteld: 1e shift 16:30 - 18:15 2e shift 18:30 - 20:00
Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Hygiëne

We hebben ervoor gezorgd dat alle gasten hun handen kunnen wassen en kunnen desinfecteren. Bij alle ingangen en bij de toiletten staan desinfectiepompjes waar men dit kan doen. Ook het personeel zal met grote regelmaat hun handen wassen en desinfecteren. Ook werkplekken worden ieder uur grondig gereinigd. Daarnaast zal na ieder bezoek, de tafel geheel worden gereinigd en gedesinfecteerd om uw veiligheid te kunnen waarborgen.