Pannenkoekschip

Arrangementen & Buffetten

Familiefeest, bedrijfsfeest of klassenfeest. Kom het vieren op het leukste schip van Zwolle! Groepen vanaf 10 tot en met 60 personen zijn welkom!

Ruige Rita’s vrijgezellenfeest
Dit arrangement is speciaal voor vrijgezellen samengesteld. Bij binnenkomt wordt u door onze bemanning ontvangen met een glas prosecco en brood met kruidenboter.

Na het proosten mag de verloofde de kok helpen met het maken van zijn/haar pannenkoek. Nadat dit is gelukt, gaat de avond echt beginnen! Per tafel komen er meerdere pannenkoeken met spek, kaas en naturel. Als dessert kan er worden gekozen uit vanille-ijs met slagroom of koffie.

kosten € 31,95 per persoon

Piratenbanket
Onbeperkt pannenkoeken eten voor maar € 12,50 p.p.
per tafel worden er stapels pannenkoeken geserveerd met spek, kaas en naturel
(meerdere ingredienten in overleg mogelijk tegen meerprijs.)
piratenbanket in mogelijk vanaf 10 personen

'Suppen' in Zwolle....
Eerst ff moe worden en dan pas eten? Dat kan, klik op de link hier beneden voor de mogelijkheden

http://www.buitensportzwolle.nl/arrangementen/suppen-pannenkoeken/

Wij kunnen ook pannenkoeken-bufetten verzorgen op locatie vanaf 10 personen inclusief bestek, borden, servetten, stroop en poedersuiker. Vraag naar de mogelijkheden....

Studentenkorting:
op vertoon van je studentenpas krijg je een pannenkoek met 2 ingredienten en 1 consumptie naar

keuze voor maar € 10,-, alleen geldig van maandag t/m vrijdag en niet in vakanties

Kinderfeestje

AHOY

Op ’t Pannenkoekschip worden de leukste piratenkinderfeestjes gehouden en er wordt het lekkerst gegeten! Onze bemanning ontvangt u en de kleine piraten graag op ons schip. In het rovershol worden de kinderen omgetoverd tot echte piraat, kan de jarige de kok helpen met omgooien van de pannenkoeken en kunnen ze daarna gaan smikkelen van de ambachtelijke pannenkoeken en wordt het kinderfeestje een onvergetelijke dag! kosten € 8,95 per kind